L’univers Barça ja coneix els Hangouts de Google+

Innovadora iniciativa la que el Futbol Club Barcelona va dur a terme el dimecres passat: organitzar una trobada digital amb Gerard Piqué (@3gerardpique) per als fans d’arreu, mitjançant els ‘hangout’ de Google+, per cert, nou fitxatge de  la plataforma digital del Club per a conèixer  l’actualitat blaugrana en temps real.

Com a dades a destacar dir que la web del Barça va incrementar els seus usuaris únics en un 56%, respecte de la mitjana habitual i que segons el club la iniciativa ha tingut un impacte molt superior a iniciatives similars d’altre clubs top europeus.

No sabem si el matrimoni entre els blaugranes i Google+ és de conveniencia o no, el que està clar és que el acte va servir per a que els fans interactuessin amb el central per xat, veu, i videoconferència, amb la gent blaugrana d’arreu del món. D’altra banda, la pàgina de Google+ del FC Barcelona ja té gairebé 2,5 milions de seguidors, líder en l’’àmbit esportiu. D’altra banda Google+ va rebre una bona publicitat, amb una eina que va funcionar perfectament (no sempre passa).

Deixem de banda l’esdeveniment i centrem-nos en Hangout. Com he comentat a amics, alumnes i companys, des de l’aparició de Google+, els Hangouts m’han semblat l’eina diferenciadora i de més valor afegit de la nova xarxa social per diversos motius: primer, per la videoconferència grupal, de fins 10 membres (si ho comparem amb Skype, més de tres persones implica pagar); segon, Hangouts integra altres apps on real time (pots compartir vídeos de Youtube o documents durant el videoxat. A més, ara ja ens apareix integrat dins de Gmail.

Per als que desconeixeu l’eina o voleu veure el making off del hangout de Piqué us deixo el següent vídeo que teniu a Youtube:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s